3F Superligaen

David N. efter endnu en skuffelse: Alt der bliver snakket om er negativt, negativt, negativt

David Nielsen og AGF har ikke vundet i otte kampe. Cheftræneren har ikke set lignende situationer i meget lang tid.

AGFs cheftræner David Nielsen under superligakampen mellem Brøndby IF og AGF på Brøndby Stadion, søndag den 13. marts 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

David Nielsen og AGF blev mandag eftermiddag, det første hold til at tabe mod SønderjyskE i mere end syv måneder.

Samtidig markerede 2-1 nederlaget også ottende kamp i streg uden AGF-sejr, hvilket har sendt holdet ud i noget modvind.

Det er en svær situation for David Nielsen, der ikke har prøvet noget lignende i lang tid.

– Det er første gang, jeg føler, at vi har ramt et sted, hvor vi ikke får den medvind og positivitet med. Det er utrolig svært, når man har haft positivitet i to og et halvt år. Så er det svært for spillerne, for de er heller ikke, hvor de vil være, siger David Nielsen og fortsætter.

– Så er det bare opkøring til kampe, evaluering af kampene – alt der bliver snakket om er, negativt, negativt, negativt, negativt. Det er utrolig svært at bryde op. Der er kun en medicin til det – det er en sejr.

I studiet hos TV3 Sport kaldte Kenneth Emil Petersen AGF’s nuværende situation for en katastrofe, men David Nielsen nyder tilsyneladende fortsat stor opbakning fra klubbens fans. Sådan oplever cheftræneren det i hvert fald selv.

– Det gode ved at være AGF-træner, det er, at fansene er der. De bruger dagen på at køre herned, de stoler og tror på holdet hver gang. De bakker også op nu i en svær tid, fortæller en taknemmelig AGF-træner.

Fodboldekspert revser kriseramt AGF: En katastrofe – aner ikke hvad de vil

– Nu har vi givet dem to og et halvt år med fantastiske resultater og positivitet. Nu er vi havnet her, med en sæson der fra starten har været ekstrem svær for os. Den støtte, vi får fra dem, skal give os energien til at gå i gang med de sidste seks kampe nu, slutter David Nielsen.

AGF kan dog prise sig lykkelige for, at første halvdel af sæsonen gav flere point end aarhusianernes seneste otte kampe.

Før de sidste seks kampe i Superligaens kvalifikationsspil er der ni point ned til Vejle, der sidder på 11. pladsen, som giver en billet til 1. division. Derfor ser det ud til, at AGF også skal spille i Superligaen i næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P