3F Superligaen

Bo Henriksen om FCK: Lur mig om ikke de får gummiben

Bo Henriksen spår "gummiben" til F.C. København, og man jagter derfor fortsat guldet i Superligaen efter mandagens sejr over AaB.

Bo Henriksen FC Midtjylland håber på gummiben i FCK i Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland sejrede med 2-0 hjemme over AaB i mandagens sene Superligakamp, og dermed er man fortsat seks point efter F.C. København i tabellen, da FCK tidligere mandag vandt med samme resultat hjemme over Brøndby.

FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, medgiver da også efter kampen, at det var tre tiltrængte point.

– Den var selvfølgelig vigtig. Først og fremmest holder vi AaB bag os, og dernæst undgik vi at komme længere bagud til FCK. Vi skal jagte så meget vi kan, og så lur mig, om ikke de får gummiben på et tidspunkt. Det kunne da være sjovt, lyder det fra cheftræneren.

Selvom Bo Henriksen ikke lægger skjul på, at man fortsat har tænkt sig at jagte guldet i FC Midtjylland, så indrømmer han, at det har set – og fortsat ser – svært ud for ulvene, der for to spillerunder var ni point efter F.C. København.

– Vi er jo ikke fantaster, og vi kan jo godt se, hvordan stillingen ser ud. Det er ikke sket ret mange gange i historien, at der er nogen, der har hentet ni point på otte kampe – men det kunne da være sjovt at være de første.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Bo Henriksen har formentlig ret i, at et forspring på ni point ikke er blevet hentet over otte kampe særlig mange gange i historien. Men lidt research afslører, at FC Midtjylland hvert fald ikke ville være de første til at gøre det – det er derimod blevet gjort mod dem for ganske nyligt.

Således hentede F.C. København hele 12 point på otte kampe, og faktisk også syv kampe, på FC Midtjylland i denne sæson. Det skete i kampene spillet mellem 7. november og 13. marts.

Dreyer: Andenpladsen er vigtig, men vi jagter fortsat FCK

Hvis FC Midtjylland fortsat skal være med i guldkampen, kommer det nok til at kræve lutter sejre resten af sæsonen.

Her lyder næste opgave på Brøndby ude, inden F.C. København gæster MCH Arena i Herning i runden efter. FC Midtjylland har desuden også en semifinale i pokalturneringen mod Vejle Boldklub indimellem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P