3F Superligaen

Berggreen efter vild afslutning på AGF-kamp: Jeg ærgrer mig over egen dumhed

Emil Berggreen er slemt skuffet over sig selv, da han dybt inde i dommerens fik rødt kort i kampen mod AGF.

Emil Berggreen (11) fra SønderjyskE og holdkammeraterne jubler over hans scoring, som dog senere bliver annulleret på grund af offside i 3F Superligakampen mellem SønderjyskE og AGF på Sydbank Park i Haderslev, mandag 2. Påskedag den 18. april 2022. Kampen endte 2-1.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

SønderjyskE hentede mandag aften sin første sejr i syv måneder, da Nicolai Thomsen dybt inde i overtiden sendte sønderjyderne foran 2-1 mod AGF.

SønderjyskE’s formstærke angriber Emil Berggreen svævede dog ikke helt oppe i skyerne efter dagens sejr. Efter kampen fortalte angriberen, at han var glad, men han væltede sig ikke i lange formuleringer.

– Ja, det er jeg også, svarer en afdæmpet Emil Berggreen kort til campo.dk.

Der er dog en forklaring på ærgrelsen hos angriberen. Kort før kampens slutfløjt tiltuskede Berggreen sig to gule kort på få sekunder. Først for brok, hvorefter han havde et sammenstød med Mikael Andersson.

– Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg dummer mig til sidst. Jeg dækker bolden af i hjørnet og sparker bolden ind på en AGF’er, så den går ud til hjørnespark. Så bliver der dømt målspark, hvilket undrer mig ekstremt meget, siger Berggreen og fortsætter.

– Efter nogle kendelser der bestemt ikke er gået min vej, så reagerer jeg for voldsomt og får dobbelt gult i en meget kort sekvens, hvor jeg skal håndtere det mere rutineret. Det formår jeg ikke, hvilket også ærgrer mig.

– Jeg glæder mig over sejren, men jeg kan ikke se bort fra det røde kort. Det var dumt, slutter Berggreen, der ikke deler samme begejstring som holdkammeraterne, der hoppede rundt på banen efter slutfløjt.

Fodboldekspert revser kriseramt AGF: En katastrofe – aner ikke hvad de vil

SønderjyskE må efter det røde kort undvære Emil Berggreen i fredagens opgør mod Vejle, der indtager den anden nedrykningsplads i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P