Rangers slår Celtic i pokalsemifinale efter mål i forlænget spilletid

Rangers vandt i sidste ende pokalsemifinalen mod Celtic i Scottish Cup på et mål langt henne i den forlængede spilletid.

Rangers Celtic Scottish Cup

Det legendariske Old Firm blev spillet søndag eftermiddag, hvor Rangers efter forlænget spilletid slog Celtic ud af den skotske pokalturnering med 1-2.

Første halvleg var en målfattig affære, hvor der var flere gule kort en skud inden for målrammen. Anden halvleg blev dog en helt anden sag.

64 minutter inde i opgøret bragte Celtic sig i front, da Greg Taylor scorede til 1-0 på et oplæg fra Callum McGregor. 12 minutter før tid bragte Rangers dog balance i regnskabet, da Scott Arfield udlignede til 1-1 på en assist fra Kemar Roofe.

Highlights: Newcastle tog alle tre point mod Leicester i overtiden

Det uafgjorte resultat i ordinær spilletid betød dermed, at det rivaliserende Old Firm-opgør i den skotske pokalsemifinale måtte ud i forlænget spilletid.

Her træk Rangers det længste strå, da Celtics Carl Starfelt på uheldigvis lavede et selvmål, hvilket sendte den blå Glasgow-klub i front med 1-2 i det 115. minut, hvilket også blev slutresultatet.

Rangers er dermed klar til finalen i Scottich Cup, hvor de skal møde Hearts den 21. maj klokken 16:00 på Hampden Park i Glasgow.