Premier League

Medie: Eriksen vil til denne storklub

Ifølge et engelsk medie så er Christian Eriksen opsat på et skifte til en stor engelsk klub til sommer.

Christian Eriksen Brentford Premier League
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen har imponeret alt og alle, siden han vendte tilbage på grønsværen i februar måned i en Brentford-trøje.

Danskerens indflydelse i London-klubben har været enorm. Brentford har nemlig fortsat ikke tabt en kamp, hvor Eriksen har spillet samtlige 90 minutter.

Thomas Frank har derfor heller ikke lagt skjul på, at Premier League-oprykkerne er mere end interesseret i at beholde 30-årige Eriksen, men ifølge et engelsk medie, så har den tidligere Inter-spiller andre planer.

Frank om Eriksens fremtid i Brentford: Mange aspekter i spil

Football Insider skriver nemlig søndag, at Christian Eriksen ifølge deres oplysninger foretrækker et skifte til en større klub. Mere bestemt skulle landsholdsspilleren være interesseret i at vende retur til Tottenham.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Antonio Contes mandskab skulle angiveligt være blandt de mange interesserede Premier League-klubber, der øjner en transferfri Eriksen til sommer, når hans nuværende kontrakt med Brentford udløber.

En anden klub, der også har et godt øje til Eriksen, er Newcastle. Den nyrige Premier League-klub skulle nemlig stå klar med en særdeles attraktiv kontrakt til den 30-årige midtbanespiller, da de ser ham som en vigtig del af deres nye projekt.

Medie: PL-klub går all in på Christian Eriksen

Selv skulle Eriksen dog foretrække at vende “hjem” til Nordlondon og Tottenham, den klub som han forlod for to og et halvt år siden.

Christian Eriksen nåede i sin tid i Tottenham at spille 305 kampe, hvor det blev til 69 mål og 90 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P