3F Superligaen

Maxsø inden Derby: Parken et sted vi kan spille mere frit

Brøndby IF's anfører, Andreas Maxsø, mener, at kampen mod F.C. København i Parken er en god mulighed for at få vendt den dårlige stime.

Andreas Maxsø Josep Radosevic Brøndby IF Supeliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF er inde i en forfærdelig periode, hvor de ikke vundet en af deres seneste fem kampe i Superligaen.

Senest tabte de forsvarende mestre med 0-1 hjemme på Brøndby Stadion til AaB, hvor der var bedre takter at finde i vestegnsklubbens spil. Derfor mener klubbens anfører, Andreas Maxsø, også, at Derbyet i Parken mod F.C. København kommer helt perfekt.

– Jeg tror, det er ligegyldigt, hvilket hold vi skulle møde, så er det vigtigt at få vendt det her hurtigst muligt. Jeg synes, at der var mange positive takter mod AaB. Vi slap håndbremsen, og det var dejligt. Så er det selvfølgelig lidt tungt, at vi ikke får nogle point ud af det. Men som sagt masser af positive takter, og det skal vi helt sikkert bringe med ind til Parken.

– Vi skal ud og prøve at skrabe nogle point sammen, og man kan sige, at Parken er et sted, hvor vi måske kan spille en lille smule mere frit, og det er måske meget sundt i den her tid, siger Maxsø til Brøndby TV.

Fanformand inden derby: Det bliver en flad stemning

Brøndby-anføreren har selv medvirket i otte ud af de ni seneste Derbys. Her er det blevet til tre sejre, en uafgjort og fire nederlag mod FCK.

De forsvarende mestre møder F.C. København mandag den 18. april klokken 16 i Parken. Kampen bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P