Bundesligaen

Highlights: Dansk selvmål satte Bayern München igang

Danske Jacob Barret Laursen fik søndag en lidt uheldig hovedrolle, da han med et selvmål satte de forsvarende tyske mestre fra Bayern München igang med et uheldigt selvmål.

Jacob Barrett Bielefeld Bundesliga Bayern München selvmål

Arminia Bielefeld og danske Jacob Barrett Laursen var søndag på lidt af en opgave hjemme på Schüco Arena, hvor mægtige Bayern München kom på besøg.

Det blev da heller ikke til point for Bielefeld, og allerede efter ti minutters spil fik hjemmeholdets dansker en uheldig hovedrolle, da han efter en atypisk misser fra Robert Lewandowski, kom til at sende bolden ind i eget net.

I første halvlegs overtid fordoblede Serge Gnabry for de forsvarende mestrer, inden Jamal Musiale med fem minutter tilbage af kampen gjorde det til slutresultatet 0-3.

Med nederlaget er Bielefeld fortsat at finde under nedrykningsstregen i Bundesligaen, mens Bayern München genetablerede sit ni-points forspring til Dortmund i toppen af ligaen.

Arminia Bielefeld 0-1 Bayern München (Jacob Barrett, selvmål, ’10):

Arminia Bielefeld 0-2 Bayern München (Serge Gnabry, ’45+):

Arminia Bielefeld 0-3 Bayern München (Jamal Musiala, ’85):