Dolberg med afgørende rolle i Nice-sejr

Kasper Dolberg stod bag assisten til det afgørende mål i den sene Nice-sejr.

Kasper Dolberg lavede en assist for Nice i Ligue 1.

Kasper Dolberg måtte se sig henvist til bænken fra kampens start, da Nice skulle forsøge at holde sig til i kampen om medaljer i Ligue 1.

Her lød modstanderen på nedrykningstruede Lorient, der gæstede den sydfranske havneby.

Nice trak sig da også sejrrigt ud af opgøret med 2-1, men det var kun med nød og næppe.

Første halvleg var en stille affære, men fra anden halvlegs start kom der gang i kampen.

Først var det Andy Delort, der bragte Nice i front på et straffespark. Kort efter fik Lorient dog udlignet, og stillingen var således 1-1 efter 61 minutter.

Efter 67 minutter foretog Nice en tredobbelt udskiftning, hvor blandt andre Kasper Dolberg blev sendt på banen.

Det skulle vise sig at være en god beslutning, for kort før slutfløjt, efter 88 minutter, fandt Dolberg frem til Andy Delort, der med sit andet mål i kampen kunne gøre det til kampens resultat, 2-1 til Nice.

Tidligere PL-spiller krydser fingre: Håber de henter Eriksen

Med sejren og de tre point indtager Nice nu fjerdepladsen i franske Ligue 1. Her har man to point op til Rennes på tredjepladsen, mens der er fem point op til Marseille på andenpladsen. PSG er 17 point foran Nice.

Assisten var Kasper Dolbergs første og hidtil eneste i denne sæson i Ligue 1, hvor det derudover er blevet til 22 kampe og seks mål for den danske angriber.