Benzema blev igen helten – mesterskabet millimeter fra Real Madrid

Real Madrid kunne søndag tage et enormt skridt mod klubbens 35. spanske mesterskab, da de gæstede Sevilla.

Sevilla Real Madrid LaLiga

Real Madrid har siden december lignet en sikker spansk mester, og nu skal der mere end mirakler til for at forhindre det.

Søndag kunne den spanske hovedstadsklub nemlig tage et gigantisk skridt mod mesterskabet, da de gæstede Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og til trods for en pausestilling på 2-0, vendte Real Madrid i anden halvleg kampen og vandt 2-3.

Real Madrid spillede en dårlig første halvleg, men det var dog ikke kampens dårligste præstation. Den stod kampens dommer derimod for, men først gjorde Real Madrid det vanskeligt for sig selv.

På et frispark et par meter fra feltet sparkede kroatiske Ivan Rakitic efter 21 minutter bolden direkte ind i muren, men på forunderlig vis hoppede Eder Militao ud af muren og efterlod så stort et hul, at Rakitic afslutning sejlede i mål uden chance for Thibaut Courtois.

Bare fire minutter senere blev ondt værre for Real Madrid, da Eder Militao igen dummede sig i en omstilling, og så kunne den tidligere Tottenham-spiller Eric Lamela fordoble for hjemmeholdet.

Derefter overtog dommeren scenen, da han først overså et klokkeklart straffespark til Real Madrid og efterfølgende et lige så klart andet gult kort til Eduardo Camavinga.

I anden halvleg satte Real Madrid Rodrygo på banen i stedet for netop Camavinga, og det viste sig efter fem minutters spil at være en god beslutning, da brasilianeren reducerede til 2-1.

Highlights: Manchester City klar til semifinalebrag mod Real Madrid efter drama

Med 14 minutter tilbage af kampen kom dommeren igen i fokus, da han underkendte et mål fra Vinicius Junior. Selv efter VAR-gennemgang fastholdt dommeren sin noget tvivlsomme vurdering af, at Vinicius havde taget armen til brug.

Det betød dog ikke alverden for Real Madrid, for kort efter udlignede Nacho til 2-2 efter fornemt opspil fra Dani Carvajal på højrekanten.

To minutter inde i overtiden gik det så, som det er gået så ofte før i denne sæson, da franske Karim Benzema igen igen stjal overskrifterne med en forløsende sejrsscoring til 2-3.