Premier League

Ajax-direktør ’bekræfter’ Manchester Uniteds interesse

Manchester United skal have en ny manager denne sommer, og her er valget angiveligt faldet på hollænderen Erik ten Hag, der lige nu er cheftræner i Amsterdam-klubben Ajax.

Erik ten Hag Manchester United Ajax
Foto: Koen Van Weel/AFP/Ritzau Scanpix

Ajax vil meget gerne beholde sin succesfulde træner Erik ten Hag, men det kan blive vanskeligt.

Den 52-årige hollænder har nemlig tiltrukket sig opmærksomhed fra selveste Manchester United, og nu er det så mere eller mindre op til Erik ten Hag selv at bestemme, om han vil blive i den hollandske storby eller tage turen til det nordvestlige England.

– Jeg kan være meget kortfattet. Vi har gjort alt i vores magt, og vi vil gøre alt vi kan for at gå ham til at blive. Kontraktforlængelse? Ja. Højere løn? Alt der følger med, uden at gå i detaljer, siger Ajax’ tekniske direktør Gerry Hamstra således til ESPN Holland.

– Erik kan i sidste ende bestemme sin egen fremtid, det er han gammel og klog nok til. Vi har to scanarier: Vi håber virkelig, at han bliver, men det giver mening, at der er interesse for ham. Hvis ikke han bliver, så skal vi være klar til det andet scenarie, lyder det videre fra Hamstra.

Medie: Erik ten Hag har udset sig sin første United-forstærkning

Erik ten Hag har været i Ajax siden december 2017, og både i 18/19 og 21/21-sæsonerne har han været med til at vinde den hollandske double.

Søndag stod han dog i spidsen for Ajax, da de tabte pokalfinalen til PSV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P