Vanvids-halvleg: Dortmund lammetæver Wind og Wolfsburg med tenniscifre

Dortmund smadrede lørdag eftermiddag Wolfsburg i den tyske Bundesliga, hvor hjemmeholdet var foran med hele 5-0 til pause.

Borussia Dortmund Bundesliga Erling Haaland Marco Reus

Borussia Dortmund gav VfL Wolfsburg en fodboldopvisning lørdag eftermiddag, da de hjemme på Signal Iduna Park vandt med hele 6-1.

Dortmund havde inden lørdagens kamp kun vundet en ud af deres seneste tre kampe. Den form var hjemmeholdet dog indstillet på at lave om på, da de mødte Wolfsburg med Jonas Wind fra start lørdag.

Dortmund: Vi finder et nyt talent og udvikler til en superstjerne

Inden uret havde rundet 30 minutter, var Dortmund allerede i front med 3-0. Tom Rothe scorede til 1-0 efter 24 minutter, to minutter senere udbyggede Axel Witsel den føring, mens Manuel Akanji bragte hjemmeholdet på 3-0 efter 28 minutter.

Dortmund var dog ikke færdige med at score i første halvleg, da Emre Can i det 35. minut scorede til 4-0, hvorefter Erling Haaland første halvlegs femte mål i det 38. minut.

Anden halvleg startede som første sluttede, da Erling Haaland i det 54. minut kunne bringe Dortmund på hele 6-0.

Målmaskineriet i Dortmund tog sig i resten af anden halvleg en pause, mens Wolfsburg var opsatte på at få et trøstemål med hjem fra Signal Iduna Park.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

Det lykkedes i det 82. minut, da Ridle Baku kunne reducere til 6-1, hvilket blev kampens sidste scoring.

Sejren betyder, at Dortmund nu har 63 point efter 30 kampe og placerer sig på andenpladsen i Bundesligaen, mens Wolfsburg og Jonas Wind indtager 13. pladsen med 34 point i lige så mange kampe.