Tottenham giver rivalen mulighed for top fire

Tottenham skuffede fælt hjemme mod Brighton. Dermed giver London-klubben en ufrivilig hjælpende hånd til sine rivaler fra Arsenal.

Tottenham skuffede hjemme mod Brighton

Det blev til et skuffende 0-1 nederlag til Tottenham i kampen mod Brighton hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

Dermed lukker Tottenham sine London-rivaler ind i varmen i top fire, da der inden Arsenals kamp senere i dag er fire point, der adskiller dem. Men Arsenal har hele tre kampe i hånden.

Kampen mellem Tottenham og Brighton var forholdsvis begivenhedsløs. Det var Premier Leagues 10. plads, der var mest på bolden i første halvleg.

Derfor må hjemmepublikummet have håbet på en reaktion fra Tottenham i anden halvleg. Men dominansen udeblev fra Tottenham i en ligeså skuffende anden halvleg.

Med godt 17 minutter tilbage af opgøret havde kampens dansker, Pierre-Emile Højbjerg et godt ryk i højre side af Brightons felt. Med en fin og hård aflervering til bagerste stolpe, men selvom en enkelt hvid-bluset var tæt på at nå frem til bolden, blev det ikke til mål. Højberg spillede iøvrigt hele kampen for Tottenham.

Derimod kom målet i den anden ende af banen i sidste minut. I det 89. minut fik Brightons Leandro Trossard prikket bolden flot forbi Tottenhams Hugo Lloris i målet. Med blot overtiden tilbage af kampen lykkedes det ikke hjemmeholdet at svare igen, og dermed endte kampen 0-1.

PL-legende: Harry Kane til Manchester City lever endnu

Tottenham er med kampens resultat fortsat på en fjerdeplads med tre point op til Chelsea på tredjepladsen. Brighton er fortsat på en 10. plads i Premier League.