Premier League

PL-legende: Harry Kane til Manchester City lever endnu

Den tidligere Manchester City-spiller Shaun Wright-Phillips er overbevist om, at Harry Kane stadig kan havne i hans gamle klub til sommer.

Harry Kane Tottenham Premier League
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

I sommerens transfervindue lignede Harry Kane en kommende Manchester City-spiller, men meget har ændret sig siden.

Selvom den engelske angriber sidste sommer gav udtryk for, at han ønskede at prøve kræfter i en ny klub, og den nye klub blev rygtet til at skulle være Manchester City, så blev et skifte aldrig til noget, da Tottenham ikke var villige til at sælge Kane.

Sidenhen er Antonio Conte kommet til i Spurs, hvilket igen har hævet forhåbningerne og ambitionerne for klubben. Det skulle blandt andet også have fået Harry Kane til at genoverveje sin fremtid, da det nye Tottenham-projekt skulle tiltale englænderen.

Alligevel kan Kane dog havne i Manchester City til sommer. Det mener Premier League-legenden og tidligere spiller for klubben Shaun Wright-Phillips.

– Kane vil altid være blandt de mulige bejlere til angrebspositionen i City. Jeg tror ikke, at den er død og begravet endnu.

– Når du kigger på Citys indkøb, så har mange af dem ikke været ældre end 26. De kigger normalt efter spillere med lang levetid, og jeg kunne forestille mig, at de vil gøre det samme igen, siger Wright-Phillips til GOAL.

Medie: Adskillige storklubber jagter City-brasser

40-årige Shaun Wright-Phillips spillede i perioderne 1999 til 2005 og 2008 til 2011 i Manchester City. Her nåede englænderen at spille 272 kampe for “The Citizens.”

Derudover har Wright-Phillips også optrådt for det engelske landshold i 36 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P