Premier League

Guardiola efter manglende udskiftninger i FA Cup-nederlag: Jeg stoler på mine spillere

Pep Guardiola fortalte efter nederlaget til Liverpool i FA Cup, at han stoler på sine spillere, og derfor ikke ønskede at lave flere udskiftninger i opgøret.

Manchester City Pep Guardiola FA Cup
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City tabte lørdag aften med 2-3 til Liverpool og blev dermed sendt ud af den engelske FA Cup.

Efter kampen har spekulationer gået på, hvorfor Manchester Citys manager, Pep Guardiola, kun valgte at benytte sig af en enkelt udskiftning i anden halvleg.

Medie: Adskillige storklubber jagter City-brasser

Det har den spanske træner nu begrundet i et interview med The Independent, hvor Guardiolas fortæller, at tillid og et svært kampprogram ligger til grund for sine beslutninger lørdag.

– Jeg har masser af tillid til mine spillere og mine udvalgte. Jeg stoler meget på dem. Vi har haft et forfærdeligt kampprogram med rejser og mange vigtige kampe. Det var derfor, vi havde brug for friske ben.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vi startede godt, men efter en dødbold, hvor Liverpool er rigtig stærke, og en fejl ved det andet mål, så var det svært. Ligeledes lukkede vi et tredje mål ind i det sidste minut af første halvleg.

– I første halvleg var vi alt for passive, vi var bange for støtte hinanden, når vi prøvede på noget, men i anden halvleg fik vi momentum, og vi skabte flere chancer, siger Pep Guardiola.

PL-legende: Harry Kane til Manchester City lever endnu

Nederlaget til Liverpool i FA Cup-semifinalen betyder, at Manchester City nu kun har mulighed for at vinde Premier League og Champions League i denne sæson.

Den lyseblå Manchester-klubs næste kamp er torsdag den 20. april, hvor de hjemme på Etihad Stadium møder Brighton & Hove Albion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P