BIF-profil inden Derby: Sejr over FCK kan vende tingene

Brøndby IF er inde i en skidt periode, hvor de har tabt deres seneste fire kampe i Superligaen. Anis Ben Slimane tror dog på, at en sejr over ærkerivalerne fra FCK kan vende tingene.

Anis Ben Slimane Brøndby IF BIF Superliga

Fire nederlag og en målscorer på 0-8 taler sit tydelige sprog, når man kigger på Brøndby IF’s form i Superligaen.

Mandag møder de forsvarende mestre så F.C. København i Parken, hvor Brøndby skal forsøge at få vendt den dårlige stime i det rivaliserende Derby-opgør.

Netop kampens betydning mener Anis Ben Slimane kan være en fordel for vestegnsklubben for at få brudt perioden, som Brøndby har været inde i.

– Ja, uden tvivl. Det er klart, at hvis man kan få en sejr oven på den lille periode vi har haft her, så tror jeg, at en sejr mandag imod FCK i Parken kan få tingene vendt rigtig hurtigt. Og det er også det, vi går 100 procent efter, siger Brøndby-profilen til Brøndby TV.

Brøndby satte negativ rekord mod AaB – flere kan være på vej

Kampen mellem Brøndby og F.C. København spilles mandag den 18. april klokken 16 og bliver vist på YV3+ og Viaplay.