Europæisk Fodbold

West Ham sender kækt modsvar til Lyon

West Ham spillede sig torsdag videre til Europa Leagues semifinale med en 0-3-sejr i Lyon, og efter kampen var det tydeligt at mærke på særligt anfører Declan Rice, at englænderne havde mere end bare avancement at spille for.

Declan Rice West Ham Europa League Lyon Moussa Dembélé
Foto: Jeff Pachoud/AFP/Ritzau Scanpix

Lyon legede med hybris og blev ramt af nemesis.

West Ham-anfører Declan Rice afslørede efter englændernes 0-3-sejr over franske Lyon i Europa League-kvartfinalen, at London-klubbens spillere forud for kampen havde haft lidt ekstra at spille for.

Den første kamp i London var endt 1-1, men selvom de ikke udadtil havde ladet det skinne igennem, så havde det både sydet og boblet i West Ham-spillerne efterfølgende.

Undervejs i det første opgør var West Ham-spilleren Aaron Cresswell blevet smidt ud for at holde fast i Lyons Moussa Dembélé, som efterfølgende sendte et lumsk blink med øjet til sine holdkammerater – et blink der dog blev opfanget af både kameraer og efterfølgende også West Hams spillere.

– Der var et par incitamenter for at gå ud og vinde i dag (torsdag, red.). Dembélé blinkede til kameraet i den første kamp og deres twitter-administratorer skrev, at de ikke kunne se, hvordan de ikke skulle gå videre, den slags kommer tilbage og bider dig, sagde Declan Rice efter kampen torsdag.

Efterfølgende var West Hams egen twitter-profil heller ikke sen til at udnytte situationen, og bare ti minutter efter slutfløjt torsdag postede de en kort video med Dembélés blink akkompagneret af en blinkende emoji.

West Ham skal i semifinalen møde Eintracht Frankfurt, som med 30.000 tilskuere i ryggen på udebanen i Barcelona slog storfavoritterne fra FC Barcelona ud af Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P