Premier League

Sean Dyche færdig i Burnley efter næsten ti år

Premier League-klubben Burnley har fredag fyret manager Sean Dyche, der ellers var den længstsiddende manager i Premier League.

Sean Dyche fyret i Burnley
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter ni og et halvt år i klubben er Sean Dyche færdig som manager i Burnley.

Det bekræfter Premier League-klubben fredag på sin hjemmeside.

– Først og fremmest vil vi gerne sige vores tak til Sean og hans mandskab for det, de har opnået i klubben gennem det seneste årti, lyder det indledningsvis fra Burnelys formand Alan Pace.

– Igennem sin tid på Turf Moor har Sean været et stort aktiv både på og udenfor banen – respekteret af spillere, mandskab, fans og det bredere fodboldmiljø.

– Ikke desto mindre har resultaterne i denne sæson været skuffende, og selvom det var en meget vanskelig beslutning med otte uhyre vigtige kampe tilbage i denne sæson, føler vi, at det er en nødvendighed med forandring for at give truppen den bedst mulige chance for at overleve i Premier League, lyder det videre fra Alan Pace.

Sean Dyche har nærmest været synonym med Burnley Football Club, og han har stået i spidsen for den nordengelske klub i den mest succesfulde periode i klubbens historie.

Medie: Ny United-manager giver Ronaldo sparket

Siden sin ansættelse i oktober 2012 har han således stået i spidsen for to oprykninger til Premier League.

Foruden Dyche har Burnley også sagt farvel til assistent Ian Woan, first-team coach Steve Stone og målmandstræner Billy Mercer.

Til søndagens kamp mod West Ham bliver det derfor U23-træneren Mike Jackson, der kommer til at stå i spidsen for holdet.

Sean Dyche forlader et Burnley-mandskab under nedrykningsstregen i Premier League, hvor de på en 18. plads har fire point op til Evertons 17. plads lige over stregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P