3F Superligaen

Randers skriver kontrakt med 16-årige midtbanespiller

Den kronjyske superligaklub har skrevet en treårig kontrakt med den 16-årige midtbanespiller Nikolaj Krogh, der sin unge alder til trods allerede har været i klubben i mere end fem år.

Nikolaj Krogh Andreassen Randers FC
Foto: Randers FC

Fra og med juli 2022 får Randers FC en ny spiller på kontrakt.

Den kronjyske klub har skrevet en tre år lang kontrakt med midtbanespilleren Nikolaj Krogh Andreassen, der i dag gør sig på klubbens U17-ligamandskab.

Den bare 16-årige Krogh har spillet for Randers FC-moderklubben Randers Freja, siden han for fem år siden kom til fra samarbejdsklubben SIF Assentoft syd for Randers, og han er selvsagt glad for den tillid, han nu bliver vist af klubben.

– Jeg er super glad for at have skrevet under med Randers FC, og at klubben har vist mig den tillid. Det giver endnu mere motivation, og nu ser jeg egentlig bare frem til at blive ved med at knokle på og udvikle mig mest muligt hver dag, så jeg en dag kan spille på det højeste niveau, siger Nikolaj Krogh.

Nikolaj Krogh har allerede været inde omring Randers FC’s hold i reserveligaen, hvor han endda har bidraget med mål.

– Han spiller primært på midtbanen, enten som kant eller central midt, hvor han fungerer som en tovejs spiller. Han er en speciel motor, da han både er meget hurtig og samtidig udholdende i både sprintkapacitet og på distancen, lyder det beskrivende fra U17-cheftræner Michael Ravn.

– Han har også en næse for mål, især fra kantpositionen, hvor han allerede har scoret 2 mål i reserveligaen samt en håndfuld mål i U17-ligaen via både gode indløb i feltet, men også gode driblinger og afslutninger, lyder det videre fra Ravn.

Endnu har den talentfulde midtbanespiller sin første superligaoptræden til gode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P