Premier League

Medie: Ny United-manager giver Ronaldo sparket

Det er efterhånden en offentlig kendt hemmelighed, at Erik ten Hag bliver Manchester Uniteds nye manager, og den nuværende Ajax-træner står overfor en række store beslutninger – herunder en beslutning om, hvad der skal med superstjernen Cristiano Ronaldo.

Manchester United Erik ten Hag Cristiano Ronaldo
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der var stor jubel i Manchester, da Manchester United snød bysbørnene fra Manchester City for superstjernen Cristiano Ronaldo.

Klubbens tidligere spiller vendte hjem til Manchester United for et ganske beskedent transferbeløb, der menes at have ligget i omegnen af 100 millioner danske kroner, og selvom Ronaldo nu er blevet 37, skrev han under på en kontrakt for to sæsoner med option på at forlænge med yderligere én sæson.

Det bliver dog hverken til to eller tre år i hans anden periode i klubben, hvis man skal tro engelske Daily Star, der mener at vide, at klubbens kommende manager – i hvert fald på rygteplan – Erik ten Hag, har gjort United-ledelsen det klart, at han ikke har nogen interesse i at beholde klubbens største stjerne.

Ifølge avisen har Ten Hag fortalt den skrantende engelske storklub, at Ronaldos alder og status ikke vil passe ind i den type fodbold og den tilgang, han har tænkt sig at implementere, når han – formentlig – overtager kontrollen til juni.

Ydermere mener avisen at vide, at Ronaldo holdt møde med sin agent, Jorge Mendes, i Portugal sidst i marts, hvor de sammen tog bestik af situationen og de muligheder, der ligger for næste sæson, og det skulle efter sigende ikke være sparsomt med muligheder for den aldrende portugisiske landsholdskaptajn.

Bekræftet: Politiet undersøger Ronaldo-episode

Det var håbet blandt både Manchester Uniteds fans og ledelse, at tilbagekomsten til Old Trafford for Cristiano Ronaldo kunne være årsagen til, at klubben ville ende den lang titeltørke, som den har befundet sig i siden 2017.

Med syv kampe tilbage af sæsonen i Premier League kan Manchester United dog højst nå op på 72 point – det er færre end hvad både Manchester City og Liverpool allerede har opnået, og dermed er det definitivt for sent for ’The Red Devils’ at vinde trofæer i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P