Premier League

Medie: Adskillige storklubber jagter City-brasser

Gabriel Jesus kan angiveligt være på vej videre i karrieren fra Manchester City, hvor adskillige klubber lurer på den brasilianske angriber.

Gabriel Jesus skilte Watford ad
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der skulle angiveligt være stor rift om Gabriel Jesus i fodboldeuropa, da den brasilianske landsholdsspiller har kontraktudløb med Manchester City i sommeren 2023.

Det skulle have fået adskillige klubber op ad stolen, da man enten øjner en billig handel til sommer eller en mulighed for at hente ham til transferfrit næste sommer. Det melder mediet, TEAMtalk, i hvert fald.

Her bliver klubber som Paris Saint-Germain, Juventus, Borussia Dortmund og Atlético Madrid alle bragt i spil som seriøse bejlere, der skulle have vist konkret interesse.

Dog pønser Manchester City også på en forlængelse af den nuværende kontrakt, hvor man angiveligt skulle være villige til at fordoble hans løn fra 90.000 pund om ugen til 180.000 pund om ugen.

Hvad Gabriel Jesus selv foretrækker, melder historien dog intet om.

Eksperter vilde med City-komet: Han vinder Ballon d’Or

25-årige Gabriel Jesus har siden ankomsten til Manchester City tilbage i vinteren 2017 fra Palmeiras, spillet 227 kampe for The Citizen.

Her har han blandt andet bidraget med 89 mål og 44 oplæg, mens det trofæmæssigt også er blevet til tre Premier League-titler, en FA Cup-triumf og fire ligacup-pokaler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P