Serie A

Juve-træner om fravalg af Real Madrid-job: Fortryder intet

Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, fortæller på et pressemøde, at han ikke fortryder at have valgt Serie A-klubben fremfor Real Madrid sidste sommer.

Massimiliano Allegri Juventus Serie A
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix.

Den nuværende Juventus-cheftræner, Massimiliano Allegri, blev sidste sommer rygtet kraftigt til Real Madrid, som Zinedine Zidanes afløser.

Den italienske træner var længe udråbt som den nye cheftræner i den spanske kongeklub, men valgte i sidste ende i stedet hans tidligere arbejdsgiver, Juventus, som sin nye klub.

Real Madrid valgte i stedet for Carlo Ancelotti, som deres nye mand i spidsen, og det har siden ført til en nuværende førsteplads i LaLiga, mens hovedstadsklubben også er at finde i Champions League-semifinalerne.

På et pressemøde forud for Juventus’ kamp i weekenden blev Allegri derfor spurgt ind til, hvorvidt han måske fortrød sin beslutning sidste sommer.

– Overhovedet ikke. Jeg er glad for at være tilbage. Min 10-årige søn bor her i Torino, og det er endnu en grund til, at jeg er vendt tilbage. Jeg havde et ønske om at arbejde i Juventus igen og få fire gode år, hvor der skal bygges noget meningsfuldt.

– Jeg fortryder intet. Jeg er heldig, og jeg arbejder på et højt niveau, siger Massimiliano Allegri.

Medie: Denne klub er Paulo Dybalas foretrukne efter Juve-afsked

Juventus ligger efter 32 kampe i Serie A på fjerdepladsen med 62 point.

Allegris mandskabs næste kamp i den italienske liga er lørdag den 16. april klokken 18:30, når de på hjemmebane møder Bologna.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P