3F Superligaen

Brøndby satte negativ rekord mod AaB – flere kan være på vej

Da Brøndby i midten af marts spillede 0-0 med AGF, blev der sat en stopper for holdets jagt på rekorden for flest sejre i træk. En uge senere tabte Brøndby 3-0 til AaB, og det var startskuddet til en ny negativ rekord, som selvsamme AaB-mandskab skærtorsdag cementerede med 0-1-sejren på Brøndby Stadion.

Brøndby negativ rekord
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Højt at flyve – dybt at falde.

Brøndby er gået fra ni superligakampe i streg med lutter sejre til at sætte negativ rekord, da de torsdag tabte 0-1 hjemme til AaB.

Godt nok var der imellem de to rekorder en 1-1-kamp mod AGF, men kampen mod AaB blev fjerde superligakamp i træk uden en Brøndby-scoring, og det er aldrig tidligere sket for holdet i Superligaens historie.

Dermed bliver den negative rekord større, hvis det heller ikke i mandagens kamp mod FCK bliver til scoringer for Brøndby, men der kan være flere negative rekorder på vej, hvis ikke danmarksmestrene får sat en stopper for den dårlige stime.

Nederlaget til AaB var nemlig også Brøndbys fjerde nederlag i træk. Dermed er Brøndby to nederlag fra at tangere den dårligste nederlagsstime i klubbens superligahistorie.

Den kom i perioden fra den 6. maj 2012 til den 22. juli 2012, hvor Brøndby efter en sejr over Silkeborg tabte til AaB, AGF, FC Nordsjælland, Lyngby, OB & AaB igen, inden en 2-1-sejr over Silkeborg stoppede den kedelige stime.

Ekspert om Brøndby-angriber: Det er virkelig sløjt

2-1-sejren over Silkeborg var dog også startskuddet til en ny negativ Brøndby-rekord, for efterfølgende lykkedes det ikke Brøndby at vinde de næste 12 kampe, inden Silkeborg igen måtte agere redningsmænd for Brøndby med et 1-2-nederlag den 11. november 2012.

Pudsigt nok kom Brøndbys seneste sejr i år også mod Silkeborg, da klubben fra Søhøjlandet blev besejret 0-1 den 6. marts. Noget kunne derfor også tyde på, at heldet ikke er med Brøndby for tiden, for deres næste kamp mod Silkeborg er sæsonens sidste kamp den 22. maj.

Brøndbys resterende kampprogram:
18. april F.C. København – Brøndby
25. april Brøndby – FC Midtjylland
1. maj Randers FC – Brøndby
8. maj Brøndby – F.C. København
12. maj FC Midtjylland – Brøndby
15. maj AaB – Brøndby
22. maj Brøndby – Silkeborg

Kilde: superstats.dk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P