3F Superligaen

Viborg sejrede over tamme AGF og sætter kurs mod playoff-finale

Viborg FF rejste hjem med alle tre point, da AGF med en tam indsats kunne se sig besejre med 0-2. Dermed konsoliderede Viborg sin position som førerhold i nedrykningsspillet.

Viborg FF
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der var vigtige point på spil i Aarhus skærtorsdag, da AGF og Viborg FF tørnede sammen i toppen af nedrykningsspillet.

Her kunne udeholdet konsoliderer sin position som førerhold i nedrykningsspillet med en sejr, hvilket de også fik. Her blev det nemlig til en 0-2 sejr på Ceres Park.

Efter en målløs og underholdningsmæssigt tam første halvleg, slog oprykkerne til efter en times spil og fik bragt sig i front ved hollandske Jay-Roy Grot, der kort forinden havde set en afslutning gå på stolpen.

Den scoring var nok til en udesejr, der dog blev fordoblet kort inden slutfløjt, da indskiftede Alassana Jatta bragte Viborg på 0-2 og dermed sikrede de grønblusede tre vigtige point, der bringer Viborg i en yderst gunstig position.

Viborg-sejren betyder nemlig, at klubben nu fører nedrykningsspillet med seks point ned til netop AGF, der efterhånden må spejde langt efter den playoff-finale-givende syvendeplads.

Hudløs ærlig AGF-profil tolker på dårlig stime: Ikke tilfældigheder

AGF spiller næste gang 2. påskedag, når man skal en tur til Haderslev, hvor bundproppen SønderjyskE tager imod aarhusianerne.

Dagen forinden tager Viborg FF imod OB hjemme på Energi Viborg Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P