3F Superligaen

Thomasberg: Vi har ikke et stort forsvarsproblem

Målene er væltet ind mod Randers FC de seneste to kampe. Men cheftræner Thomas Thomasberg mener ikke, holdet har store defensive problemer.

Thomas Thomasberg har udtaget sine spillere til kampen mod F.C. København søndag
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

1-6. Sådan lyder den negative målforskel i Randers FC, efter klubben har tabt sine seneste to kampe med 3-0 ude til AaB og onsdag 1-3 hjemme til FC Midtjylland.

De mange mål imod kronjyderne huer ikke Randers FC’s cheftræner, Thomas Thomasberg.

– Selvfølgelig er det jo ikke rart at lukke mange mål ind. Vi synes også, der har været nogle omstændigheder i kampene, der har gjort, at vi ikke har været dygtige nok til at udnytte de chancer, vi har fået. Og modstanderne har så egentlig tilsvarende været forholdsvis skarpe, siger han til campo.dk og uddyber:

– Det er også manglende kvalitet. Hvis vi får de samme chancer, som vores modstandere, så handler det om, hvem der er dygtigst. Det handler om at få kampene over på vores side.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Med seks mål imod i de seneste to kampe, kunne man hurtigt forfalde til konklusionen, at forsvaret halter hos de blå-blusede. Men statistikken viser rent faktisk, at Randers FC er det hold i Superligaen, der vinder flest luftdueller, tackler mest og generelt er det mest bolderobrende af alle.

Thomas Thomasberg mener da heller ikke, de mange mål alene skal tilskrives problemer i forsvaret.

– Vi ved godt, at det hold, vi har nu, er en lille smule anderledes skruet sammen end tidligere, og der er nogle ting, vi skal være opmærksomme på. Men det er ikke sådan, at jeg tænker, vi har et stort forsvarsproblem og har et kæmpe antal chancer mod os, siger han til campo.dk.

Randers-træner ovenpå nederlag: Ærgerligt at være statister i en halv time

Randers FC vandt 0-1 i premieren på Mesterskabsspillet ude mod Brøndby IF og ligger efter tre kampe på en sjetteplads. Den samlede pointhøst i Mesterskabsspillet er godkendt af cheftræneren, der dog havde håbet på mere.

– Vi har tre point for de tre første kampe i Mesterskabsspillet, og det er egentlig fint mod Brøndby, AaB og FC Midtjylland. Men vi havde da drømt om mere, efter vi vandt den første kamp i Brøndby, siger Thomas Thomasberg.

Silkeborg stak en kæp i FCK’s regerende hjul

Næste kamp for Randers FC er den øjeblikkelige duel om femtepladsen mod formstærke Silkeborg IF, der torsdag vandt 3-1 hjemme mod F.C. København. Kampen på Cepheus Park Randers spilles på tirsdag klokken 19 og kan ses på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P