3F Superligaen

Chokeret AGF-spiller tom for ord: Svært ved at svare på hvorfor det ender sådan

AGF er nu oppe på syv kampe uden sejr, da Viborg tog alle tre point med en 0-2 sejr på Ceres Park torsdag. Efter kampen havde hjemmeholdets profil, Mikael Anderson, svært ved at pege på, hvad der ikke fungerede.

Superliga AGF Viborg Mikael ANderson
Superligakampen mellem AGF og Viborg FF i Aarhus, torsdag den 14. april 2022.

AGF snublede nok engang i jagten på tre point, da Viborg FF kom på besøg i Superligaens kvalifikationsspil.

Viborg var langt farligere på den sidste tredjedel af banen og stak dermed kniven i AGF med en 0-2 sejr. AGF lægger til stimen af kampe uden sejre, hvor de efter Viborg-kampen ikke har formået at vinde i syv Superliga-opgør.

AGF-anfører efter buhråb og piften: Fansene kræver, at vi lægger hjertet i det

Mikael Anderson blev efterfølgende spurgt ind til, hvorfor kampen endte, som den gjorde, hvortil AGF-profilen måtte tage en dyb indånding for at lade ordene flyde.

– Åh. Det har jeg svært ved at svare på. Jeg synes første halvleg er meget lige, men Viborg scorer det første mål, og nogle gange så er det det, der betyder noget. Vi har svært ved at rejse os efter det, siger en chokeret Mikael Anderson til TV3 Sport.

Selvom AGF ikke formåede at få bolden i Viborg-nettet, mener Anderson, at der er noget større på spil, hvis AGF skal rejse sig igen.

– Det er ikke kun det offensive. Det hele skal hænge sammen – at vi angriber og forsvarer som et hold, men vi spiller ikke med den frihed, som der måske skal til for at skabe chancer.

Viborg sejrede over tamme AGF og sætter kurs mod playoff-finale

– Vi skal forsøge at rejse os så hurtigt vi kan, og vi har en kamp på mandag, men det er klart, at vi skal ud af denne her stime hurtigst muligt og hårdt arbejde er den eneste vej frem, fastslår Mikael Anderson.

I kampen mandag den 18. april drager AGF mod det sydjyske, hvor Superligaens nummer chok fra SønderjyskE venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P