3F Superligaen

AGF-anfører efter buhråb og piften: Fansene kræver, at vi lægger hjertet i det

AGF's fans var tydeligt frustrerede over holdets indsats mod Viborg FF. Noget, Patrick Mortensen udmærket forstår.

Patrick Mortensen
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der var ikke ligefrem positiv stemning på lægterne i Ceres Park, da dommeren fløjtede kampen mellem AGF og Viborg FF af.

Her viste AGF’s fans nemlig tydelig utilfredshed med holdets indsats ved at råbe, buhe og pifte af spillerne, da de kom ud for at sige tak for opbakningen.

Derfor blev anfører og frontangriber hos AGF, Patrick Mortensen, forholdt netop dette af TV3 SPORT umiddelbart efter kampen. Hertil svarede han:

– Det var fuldt fortjent. Lige meget hvordan vi spiller, eller hvordan vi gør det, så skal vi altid gå vores runde og sige tak. Det gjorde vi også i dag, indleder Mortensen og fortsætter:

– Vi vidste godt, at det ville blive en tung omgang at gå rundt der. Der blev sagt nogle ting, og det synes jeg er fortjent. Det må vi tage til os. Vi spiller ikke i hvilken som helst klub. Der er et ansvar. Det starter hos os spillere. Hvis der er nogle ting, der ikke fungerer, så kan vi i hvert fald arbejde røven ud af bukserne. Det kunne vi starte med, siger anføreren endvidere og afslører, hvad der blev råbt fra fansenes side:

– De sagde noget i nærheden af, at der er en trøje, vi spiller for. Den skal vi stå op for. Fansene er der jo hver gang. Lige meget hvordan det går. Det kræver bare, at vi lægger hjertet i det. Det skal vi huske. Det skal vi gøre hver gang.

Viborg sejrede over tamme AGF og sætter kurs mod playoff-finale

Nederlaget til AGF betyder, at man nu har seks point op til dagens modstander i toppen af nedrykningsspillet, mens man har ti point ned til Vejle Boldklub på den første af to fatale nedrykningspladser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P