3F Superligaen

Randers-træner ovenpå nederlag: Ærgerligt at være statister i en halv time

Cheftræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, lagde ikke skjul på skuffelsen efter 1-3 nederlaget til FC Midtjylland.

Randers FC Superliga FC Midtjylland Thomas Thomasberg
Randers FC's cheftræner Thomas Thomasberg under superligakampen mellem AaB og Randers FC på Aalborg Portland Park, fredag den 8. april 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Randers FC led onsdag aften et 1-3 nederlag på hjemmebane til mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland.

Med 3-0 nederlaget til AaB i spillerunden forinden tegner der sig et billede af en svækket defensiv, og det er, ifølge cheftræner Thomas Thomasberg, selvsagt svært at vinde fodboldkampe med så mange indkasseringer.

Highlights: VAR-kontroverser og sæsonens mest klodsede mål sikrede FCM tre point

– Det er jo svært at vinde fodboldkampe, når man lukker for mange mål ind. I vores første halvleg synes jeg, at vi kommer godt fra land, men fra et kvarters spil og resten af halvlegen er vi for passive. Så det er ærgerligt at bruge 30 minutter på at være statister i vores egen hjemmekamp, siger Thomasberg til TV3 Sport.

FC Midtjyllands Henrik Dalsgaard scorede 0-2 målet i slutningen af første halvleg. Dermed brugte Randers-træneren pausen på at få rettet op på den sløve første halvleg og i stedet jagte midtjyderne.

– Vi snakkede om i halvlegen, at vi godt kunne få lavet en reducering, men i stedet blev det 0-3, og så var kampen nærmest lukket, men jeg fik at se, at det gjorde mere ondt at spille imod os i anden halvleg, afrunder Thomas Thomasberg.

FCM-stjerne efter sejr: Vigtigt efter nederlaget i Parken

Randers er stadig med i kampen om metal i toppen af Superligaen. Fem point adskiller kronjyderne og AaB, der lige nu ligger på 3. pladsen med en kamp mindre end Randers.

I næste runde tager Randers imod Silkeborg på Cepheus Park den 19. april klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P