Europæisk Fodbold

PSG skriver med ungt stjerneskud, der også har to brødre i klubben

Younes El Hannach kan meget vel blive den næste store forsvarsstjerne i Paris Saint-Germain. Han har nemlig netop underskrevet sin første professionelle kontrakt i den franske hovedstadsklub.

Younes El Hannach
Foto: psg.fr

Der hersker ingen tvivl om, at der render mange talentfulde fodboldspillere rundt i franske Paris Saint-Germain.

Nu har man så fået endnu en med i flokken, idet man har valgt at belønne 17-årige Younes El Hannach med sin første fuldtidsprofessionelle kontrakt. Det oplyser klubben tirsdag.

Den unge forsvarsspiller kom til den franske hovedstadsklub som otteårig, efter at have spillet fodbold i AS Carrières Gresillons.

Herfra tog han skridtet op til akademiet tilbage i 2019, hvor han i dag er blevet udstyret med sin første professionelle kontrakt.

I klubben render der dog også familiært kendskab rundt, da begge lillebrødre i form af Idriss og Naoufel ligeledes er at finde i Paris Saint-Germain.

Her repræsenterer de således henholdvis U17- og U16-holdet i den franske storklub, så der er tale om en yderst talentfuld fodboldflok.

Medie: PSG øger gigantisk tilbud for at beholde Mbappé

Mens lillebrødrene har været repræsenteret på de førnævnte ungdomshold, har Younes El Hannach i denne sæson været tilknyttet parisernes U19-mandskab, hvor han blandt andet har spillet fra start i otte UEFA Youth League-kampe.

Her røg man i midten af marts dog ud af kvartfinalerne til Red Bull Salzburg U19-hold, hvorfor man nu koncentrer sig om den franske U19 Championnat National’s Group A-liga, hvor man er førerhold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P