3F Superligaen

Odey: Ser frem til at bryde den negative stime mod FCM

Randers FC har ikke slået FC Midtjylland i Superligaen siden 2012, men hvis Randers-spillernes drøm om at spille europæisk igen næste år, så ville en sejr i onsdagens kamp være et ganske fint skridt på vejen.

Stephen Odey Randers FC FC Midtjylland Superliga
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var på mål af Jonas Kamper og Ronnie Schwartz sidst det skete tilbage i oktober 2012.

Den søndag vandt Randers FC 2-1 over FC Midtjylland i en superligasæson, hvor kronjyderne efter 33 kampe vandt bronzemedaljer.

Siden er det blot blevet til en enkelt sejr over midtjyderne, i en pokalkamp en måneds tid senere, mens det i de efterfølgende 25 indbyrdes kampe er blevet til 21 nederlag og fire uafgjorte for Randers FC. Står det til Randers’ Stephen Odey, så bliver den statistik dog ændret onsdag.

– FC Midtjylland er en virkelig god modstander. Og i de seneste mange år har Randers FC ikke vundet over dem. Vi ser frem til at bryde den negative stime, og gøre fansene glade, og os selv glade, lyder det fra Odey.

Netop det med at slippe af med dårlige statistikker lykkedes i forrige runde for Randers FC, da de besejrede Brøndby på Brøndby Stadion for første gang siden september 2014.

– Alt kan lade sig gøre i fodbold. Alle så os i Brøndby. Ikke at vi skal fokusere på Brøndby, vi skal fokusere på FC Midtjylland, og så må vi se, hvad der sker i kampen, siger Odey.

Brøndby indleder dårlig stime: Snubler hjemme mod Randers

Randers FC leverede tidligere på sæsonen flot på den europæiske scene, hvor engelske Leicester blev endestationen i Conference League. Oplevelserne i Europa har dog givet blod på tanden i Randers.

– Det er alles drøm. Alle spillernes drøm er at spille europæiske kampe igen. Vi kender alle følelsen af at spille i Europa, og jeg ved, at vi gerne vil spille europæiske kampe igen i næste sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– For mig handler det om at tage én kamp af gangen. Jeg vil ikke sige, at vi skal ende på en specifik plads i tabellen. Vi skal bare tage en kamp af gangen, og så må vi se, hvor højt i tabellen vi ender. Vi har stadig 8 kampe tilbage i sæsonen, og så må vi se, hvor mange point vi kan skrabe sammen i de resterende kampe, lyder det fra Odey.

Kampen mellem Randers FC og FC Midjylland sparkes i gang på Cepheus Park klokken 18:30. Kampen kan følges på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P