Highlights: Sensationen var på vej men udeblev – Real Madrid slår Chelsea

De forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea var mere eller mindre dømt ude af Champions League efter et 1-3-nederlag i første kvartfinaleopgør mod Real Madrid, men englænderne formåede at skabe stor spænding i den spanske hovedstad.

Real Madrid Chelsea Champions League kvartfinale 2022

Chelsea skulle tirsdag bestige et bjerg, hvis de ville sikre sig en plads i Champions League-semifinalen, og selvom de undervejs så ud til at fuldende sensationen, blev det efter forlænget spilletid Real Madrid, der gik videre trods et 2-3-nederlag.

Efter et kvarters spil bragte Mason Mount Chelsea foran 0-1. Antonio Rüdiger øgede efter 51 minutter til 0-2, inden Marcos Alonso efter 63 minutter fik annulleret sin 0-3-scoring efter VAR-gennemsyn.

0-3-scoringen kom dog 12 minutter senere, da Timo Werner var på pletten for udeholdet, inden Rodrygo med en reducering til 1-3 tvang kampen i forlænget spilletid. Her sørgede den helt store Real Madrid-stjerne Karim Benzema med en scoring efter seks minutter for, at Chelsea-miraklet udeblev.

Dermed blev det trods forskrækkelsen Real Madrid, der som det andet spanske hold spillede sig videre til semifinalen, hvor de enten skal møde Manchester City eller Atlético Madrid.

Real Madrid 0-1 Chelsea (Mason Mount, ’15):

Real Madrid 0-2 Chelsea (Antonio Rüdiger, ’51):

Real Madrid 0-3 Chelsea (Timo Werner, ’75):

Real Madrid 1-3 Chelsea (Rodrygo, ’80):

Real Madrid 2-3 Chelsea (Karim Benzema, ’96):