LaLiga

Medie: Barca ’desperate’ efter at tilknytte verdensstjerne

I FC Barcelona skulle cheftræner Xavi være decideret desperat efter at tilknytte en verdensklasse angriber, og den spanske storklub har allerede udpeget den helt rette.

Xavi FC Barcelona Robert Lewandowski Bayern München
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Pierre-Emerick Aubameyang har med ti mål i 14 kampe taget FC Barcelona med storm.

Den gabonesiske angriber har kun været i klubben i knapt to og en halv måned, men ikke desto mindre skulle den spanske storklub være desperate efter at tilknytte endnu en angriber, og det kunne ifølge Sky Sports blive en sand verdensklasseangriber.

Mediet melder nemlig, at polske Robert Lewandowski skulle gengælde den kærlighed, som FC Barcelona efter sigende har kastet på ham, da det altid har været hans drøm at spille i Spanien.

Tidligere var der meldinger om, at Lewandowski allerede skulle havde indgivet et transferønske til Bayern München, men de rygter er ifølge Sky Sports uden hold i virkeligheden.

Ikke desto mindre skulle de to parter være godt i gang med planlægningen af den to eller tre år lange kontrakt, der vil indbringe den polske landsholdsspiller et sted imellem 25 og 33 millioner euro per sæson.

Sprudlende teenagere reddede Barca fra bundholds straffesparkhattrick

33-årige Lewandowski har kontraktudløb i Bayern München i sommeren 2023, og det skulle ifølge Sky Sports give økonomisk trængte FC Barcelona muligheden for at hente ham allerede til sommer – et mulighed der ikke er for alternativet Erling Haaland, som forventes at koste markant mere end sin Bundesligakonkurrent.

Robert Lewandowski har i 340 mål i 369 kampe for Bayern München, siden han i 2014 skiftede til den tyske storklub fra Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P