3F Superligaen

Børkeeiet: Derfor forlod jeg Brøndby

Tobias Børkeeiet forlod Brøndby IF i vinterens transfervindue - han forklarer nu hvorfor.

Tobias Børkeeiet forklarer, hvorfor han forlod Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tobias Børkeeiet skiftede i vinterens transfervindue fra Brøndby IF til norske Rosenborg, hvor han har fået en god start.

I et interview med det norske medie VG, fortæller Børkeeiet, at især hans position på banen i Brøndby var en stor del af årsagen til skiftet.

– Jeg ser mig selv som midtbanespiller, og det var primært derfor, jeg kom til Rosenborg. Jeg ville spille kontinuerligt som midtbanespiller. Det er her, jeg vil fortsætte med at udvikle mig og nå mit potentiale. Det var i hvert fald en stor faktor, fortæller den 22-årige nordmand til VG.

Selvom han blev brugt som forsvarsspiller i Brøndby, og altså ikke ønskepositionen på midtbanen, var han stadig glad for at spille.

– Når man bliver sat på holdet, gør man alt, hvad man kan og kæmper for sit hold. Men hvis jeg havde haft valget, havde jeg selvfølgelig spillet som midtbane, lyder det videre.

Én kamp for ny klub – dobbelt så mange mål som i 46 kampe for Brøndby

Tobias Børkeeiet fik en flot debut for Rosenborg, hvor han fra sin position på midtbanen allerede i sin første kamp scorede to mål for den norske traditionsklub.

Den 22-årige midtbanespiller nåede at spille i Brøndby i to og et halvt år. Her blev det til 46 kampe og et enkelt mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P