Champions League

Tuchel melder to spillere tvivlsomme til kvartfinalebrag mod Real Madrid

Chelsea skal tirsdag aften forsøge at lave et comeback mod Real Madrid. Det bliver muligvis uden anfører og dyrt indkøbt angriber.

Chelsea
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea havde en yderst fornøjelig lørdag, hvor man på udebane udraderede Southampton med 0-6 i Premier League og dermed fik et perfekt spillemæssigt udgangspunkt før returopgøret mod Real Madrid i Champions Leagues kvartfinaler tirsdag aften.

Til lørdagens kamp var hverken anfører César Azpilicueta eller Romelu Lukaku til rådighed for Thomas Tuchel, da førstnævnte er smittet med COVID-19, mens Lukaku sidder ude med en skade i akillessenen.

Nu bekræfter den tyske Chelsea-manager, at begge spillere er yderst tvivlsomme til braget mod Real Madrid tirsdag aften.

– Han (Lukaku, red.) trænede ikke i går. Han var i for meget smerte. Der er ikke lang tid, vi har kun to træningssessioner, og vi forlader landet på mandag. Vi må vente, jeg har ingen svar lige nu, lød det fra Tuchel ifølge Chelseas hjemmeside.

Her skriver klubben også, at det dermed er usikkert om Azpilicueta og Lukaku er klar til kamp tirsdag, hvor Chelsea skal hente et 1-3 nederlag på Real Madrid, der besejrede The Blues på Stamford Bridge i onsdags.

Medie: Tidligere Chelsea-stjerne i dialog med Arsenal

Kvartfinalebraget mellem Real Madrid og Chelsea udspiller sig tirsdag aften klokken 21:00 på Santiago Bernabéu og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Den samlede vinder af dette opgør skal møde enten Manchester City eller Atlético Madrid i semifinalen. Her står førstnævnte med de bedste kort på hånden med en 1-0 sejr i bagagen forud for returopgøret i Madrid, der spilles onsdag aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P