Champions League

Medie: Real Madrid-profil tvivlsom til returbraget mod Chelsea

Real Madrid må givetvis se bort fra en vigtig defensivspiller, når klubben tirsdag aften tørner sammen med Chelsea i afgørende kvartfinale i Champions League.

Ferland Mendy
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Der var et vaskeægte familiemøde på Stamford Bridge, da Chelsea og Real Madrid i onsdags tørnede sammen i den første af to kvartfinaleopgør i Champions League.

Her stod fætrene Édouard Mendy fra Chelsea og Ferland Mendy fra Real Madrid nemlig overfor hinanden, hvor sidstnævnte som bekendt trak det længste strå og tog en 1-3 sejr med hjem til Madrid.

Endnu et familiemøde risikerer dog at måtte udskydes til en anden god gang, når holdene igen tørner sammen på tirsdag, hvor lokationen denne gang er Santiago Bernabéu.

Ifølge Marca træner Ferland Mendy nemlig ikke sammen med resten af truppen grundet en skade, der også holdt ham ude af lørdagens lokalopgør mod Getafe i LaLiga.

Derfor er han yderst tvivlsom til kampen mod Chelsea, hvor 33-årige Marcelo i givetfald står til en startplads, som han også gjorde det i lørdagens 2-0 sejr over Getafe.

Det er dog ikke kun hos Real Madrid, at man risikerer at måtte undvære vigtige spillere. Det samme gør sig nemlig gældende hos Chelsea. Noget, du kan læse mere om herunder.

Tuchel melder to spillere tvivlsomme til kvartfinalebrag mod Real Madrid

Kvartfinalebraget mellem Real Madrid og Chelsea starter tirsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P