Berggreens gentagelse ikke nok for SønderjyskE mod OB

OB har udviklet sig til lidt af en drømmemodstander for Emil Berggreen, men som det var tilfældet tilbage i marts, så fik SønderjyskE heller ikke denne gang fuldt udbytte af angriberens mål.

SønderjyskE OB Emil Berggreen

OB kunne søndag lægge afstand til nedrykningsstregen, da de var på besøg hos SønderjyskE på Sydbank Park i Haderslev.

Set med hjemmeholdets briller var der nærmest krav om en sejr, hvis de fortsat skulle holde liv i håbet om Superliga-overlevelse, og på to scoringer af Emil Berggreen så det længe ud til at gå hjemmeholdets vej, inden OB med ti minutter tilbage af kampen udlignede til slutresultatet 2-2.

Emil Berggreen spillede sin første gældende kamp for SønderjyskE tilbage i marts, hvor det også var OB, der var modstander, og med to scoringer i den kamp sørgede han for et enkelt point til Haderslev-klubben.

I søndagens kamp var det igen Berggreen, der stjal fokus, da han efter 35 minutters spil gjorde det til 1-0. Berggreen viste stor hovedstødsstyrke, da han kom først på et indlæg fra Rilwan Hassan.

Kort før pausen fik OB dog udlignet, da Max Fenger kunne sende bolden det sidste stykke vej over stregen, efter Jeppe Tverskov havde snittet et hjørnespark videre fra forreste stolpe.

Efter pausen var det igen Emil Berggreen, der bragte hjemmeholdet i front, da han efter en smule klumpspil hamrede bolden i nettet, og dermed sørgede for sin fjerde superligascoring i denne sæson.

Historien har det dog med at gentage sig, og det var også tilfældet søndag i Haderslev, for selvom SønderjyskE var tæt på mere, så måtte de slutteligt nøjes med et enkelt point.

Med ti minutter tilbage af kampen viste norske Jørgen Skjelvik nemlig fin sparketeknik, da han med en flot halvflugter formåede at holde bolden helt nede ved græsset og kunne se bolden stryge i kassen i fjerneste sidenet.

Flere scoringer blev det ikke til i kampen, og dermed begynder overlevelsen at se ganske vanskelig ud for SønderjyskE, der nu har ti point til over stregen med otte kampe tilbage.