Premier League

Thomas Gravesen: Vil selvfølgelig påvirke mig, hvis Everton rykker ud

Den tidligere Everton-spiller, Thomas Gravesen, afslører, at klubbens mulige nedrykning fra Premier League vil påvirke ham.

Thomas Gravesen
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton har gang i en mareridtssæson, hvor klubben kæmper for sin eksistens i Premier League. Her er man nemlig i skrivende stund blot et enkelt point fra den forkerte og fatale side af nedrykningsstregen.

Den kendsgerning er også nået til Thomas Gravesen, der over to omgange repræsenterede The Toffees, hvor han har spillet over 150 kampe.

Til Tipsbladet fortæller den tidligere landsholdsstjerne, at han har følelser på spil, når det omhandler Everton og klubbens mulige nedrykning til Englands næstbedste række, Championship:

– Følelserne render selvfølgelig højt for mig, fordi det er min gamle klub, som er afhængig af Premier League. Når det så er sagt, synes jeg, at Everton burde være gode nok til at undgå nedrykning. De har mange kvalitetsspillere i truppen, siger Thomas Gravesen således og fortsætter:

– Klubbens størrelse er underordnet, fordi presset bliver så enormt, når du er en del af et nedrykningsdrama. Specielt i den engelske liga, hvor konsekvenserne for Everton vil blive enorme, hvis de rykker ud.

– Det vil selvfølgelig påvirke mig, hvis Everton rykker ud. Det vil være en kæmpe situation. Men lad os se – der er ni kampe tilbage endnu. 

Alt på spil: Lampard står til fyring ved United-nederlag

Everton spiller lørdag hjemme mod Manchester United, hvor man altså har hårdt brug for en sejr og alle tre point i jagten på at forblive i Premier League.

Kampen mellem Everton og Manchester United starter lørdag klokken 13:30 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P