3F Superligaen

Kent Nielsen inden Brøndby: Der er muligheder

Silkeborg IF's cheftræner, Kent Nielsen, ser muligheder, når han sammen med resten af klubben tager imod Brøndby søndag.

Kent Nielsen ser frem til SIlkeborg IF's møde med Brøndby IF i Superligaens mesterskabsspil.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har tabt de seneste fire kampe i streg. Søndag skal oprykkerne i det fornemme top seks-selskab så forsøge at få brudt stimen, når Brøndby IF gæster byen.

De to mandskaber tørnede sammen i Silkeborg for lidt mere end en måned siden, og det var faktisk her, at Silkeborg IF’s dårlige stime blev indledt, da Brøndby trak sig sejrrigt ud af opgøret med 0-1.

Det er dog ikke noget, der skræmmer Silkeborg IF’s cheftræner, Kent Nielsen, der har stor tro på, at Silkeborg kan skaffe et resultat mod de forsvarende mestre.

– Det er da fantastisk at blive maksimalt udfordret uge efter uge, og vi glæder os helt vildt til kampen. Brøndby på hjemmebane – det er en fed opgave, og selv om vi godt er klar over, at der venter en svær udfordring, så ser vi stadig muligheder i alle kampe og altså også søndag mod Brøndby.

– Vi var selvfølgelig skuffede over, at vi ikke fik noget med fra Herning forleden, og der er nogle, der har travlt med at snakke om fire nederlag i træk og så videre – men det fylder nok mere i omverdenen, end det gør i truppen. Her holder vi stadig skarp fokus på den næste opgave, lige som vi har gjort meget længe efterhånden, siger cheftræner Kent Nielsen til Silkeborg IF’s hjemmeside.

Silkeborg IF dominerer imponerende Superliga-statistik

Forud for kampen indtager Brøndby og Silkeborg IF henholdsvis fjerdepladsen og sjettepladsen i Superligaens mesterskabsspil.

Her skal Brøndby tre point, hvis de vil generobre tredjepladsen fra AaB. Omvendt har Silkeborg IF brugt for en sejr, hvis de skal undgå at blive hægtet af i top seks.

Kampen mellem Silkeborg IF og Brøndby bliver fløjtet i gang søndag klokken 16.00 i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P