3F Superligaen

Riveros inden SIF-kamp: Der er kun én vej frem

Brøndby IF's Blas Riveros er klar til at få vendt den dårlig stime, når vestegnsklubben møder Silkeborg IF på søndag.

Blas Riveros Brøndby IF BIF Superliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF har efter en lang stime uden nederlag haft to dårlige kampe i træk, hvor de først tabte til AaB med 3-0 og senest tabte hjemme til Randers med 0-1.

Derfor er klubbens sydamerikanske venstreback, Blas Riveros, heller ikke i tvivl om, at Brøndby skal have vendt den dårlige stime, når de i weekenden møder Silkeborg IF.

– Både for mig og holdet er der kun én vej frem. Vi er ikke kommet så godt i gang med mesterskabsspillet, som vi gerne ville. Det arbejder vi hårdt på at ændre hver eneste dag, og vi ved, at vi har det i os. Nu venter der en svær opgave i Silkeborg på deres kunstgræsbane, hvor vi skal være skarpe.

– Det er ikke for sjov, de er med i mesterskabsspillet Her er alle hold stærke. Silkeborg IF har gjort sig fortjent til at være her med flot spil. Specielt på deres hjemmebane, hvor de spiller godt og hurtigt. Det så vi sidst, vi var på besøg. Men vi var gode til at holde dem fra de helt store chancer og så få skabt nogle selv, som vi fik udnyttet. Det resultat vil vi meget gerne gentage, siger Riveros til klubbens hjemmeside.

Ung Brøndby-angriber drømmer stort: Her vil jeg gerne spille

Inden de to seneste nederlag til AaB og Randers nåede Brøndby helt op på ti kampe i streg, hvor de ikke formåede at tabe.

Brøndby IF skal en tur til Jylland for at møde Silkeborg IF på JYSK Park den 10. april. Kampen starter klokken 16 og bliver vist på 6’eren og Discovery+-

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P