Premier League

Rangnick om ten Hag-rygter: Har jeg ikke tænkt mig at tale om

Den nuværende Manchester United-manager var ikke meget for at tale om sin fremtidige arvtager i klubben.

Ralf Rangnick var ikke meget for at kommentere på rygterne om Erik ten Hag som den næste manager i Manchester United.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Erik ten Hag bliver i stigende grad nævnt som det bedste bud på Manchester Uniteds fremtidige manager.

Flere engelske medier har således berettet om, at Manchester United og Erik ten Hag allerede har afholdt indledende møder, og at hollænderen skulle være det foretrukne valg for den engelske traditionsklub til sommer.

På fredagens pressemøde forud for opgøret mellem Manchester United og Everton, blev den nuværende, og midlertidige, Manchester United-manager, Ralf Rangnick, forholdt de verserende rygter om klubbens næste manager.

– Denne pressekonference handler om morgendagens kamp, så jeg har ikke tænkt mig at tale om potentielle managers i Manchester United, lød det fra Rangnick inden han alligevel fortsatte:

– Det eneste, jeg ved, er, at klubben har talt med toptrænere. Hvis det også inkluderer Erik ten Hag, så passer det også på ham. Det er alt, hvad jeg kan sige på nuværende tidspunkt, sagde tyskeren.

Guardiola hyldet af Klopp: Det passer ikke

Udover spørgsmålene om ten Hag, kunne Ralf Rangncik også afsløre, at Cristiano Ronaldo atter er tilbage i kamptruppen.

Manchester United gæster Everton lørdag klokken 13.30. Her står der meget på spil for begge klubber, da Manchester United fortsat kæmper for at ende i top fire. I den anden ende af tabellen kæmper Everton for at sikre sig overlevelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P