Premier League

Lampard om fyringsspekulationer: Jeg kender reglerne

Everton-manageren Frank Lampard er udmærket klar over, at hans ansættelse er truet.

Frank Lampard Everton Manager Premier League
Soccer Football - Premier League - Burnley v Everton - Turf Moor, Burnley, Britain - April 6, 2022 Everton manager Frank Lampard reacts Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Frank Lampard ligger i øjeblikket og kæmper om at undgå nedrykning i bunden af Premier League med Everton.

Chelsea-legenden overtog træner-stillingen i Everton i slutningen af januar, efter klubben valgte at fyre Rafa Benitez. Her var opgaven klar – Lampard skulle føre Everton længere op ad liga-rangstigen.

Rangnick om ten Hag-rygter: Har jeg ikke tænkt mig at tale om

Det har den 43-årige englændere ikke formået. Tværtimod er Everton på vej mod den næstbedste række, da de blot har et enkelt point ned til nedrykningsstregen. Som en garvet mand i fodboldverdenen, er Lampard selv udmærket klar over, at hans plads i trænersædet er truet.

– Jeg kender reglerne. Det er måske et af fodboldens symptomer i Premier League. Der ligger et pres, og det er fint, da det er præmissen. Jeg har derfor intet problem med spekulationerne, siger Frank Lampard til Eurosport.

Everton har tabt seks af de seneste syv Premier League-kampe heriblandt Wolves og Southampton. Det seneste opgør blev en gyser imod nedrykningstruede Burnley, hvor Everton endnu engang snublede med et 3-2 nederlag. I næste kamp kommer Manchester United på besøg, og det opgør kan enten vende op eller længere ned på tingene.

– Resultater er vendepunktet i situationer som denne. Hvis vi ikke skaber resultater, så vender det hele ikke i den rigtige retning. Hvis vi bliver fanget i hysteriet, så bliver vi fanget i det hele.

Guardiola hyldet af Klopp: Det passer ikke

Lampard og Everton får muligheden for at gribe chancen, når de tager imod Manchester United på Goodison Park lørdag klokken 13:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P