Premier League

Flere Chelsea-profiler tvivlsomme til PL-kamp

Thomas Tuchel kunne på et pressemøde fredag fortælle, at to profiler på Chelsea-mandskabet er tvivlsomme til lørdagens kamp imod Southampton.

Thomas Tuchel Chelsea Champions League
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix.

Chelsea er inde i en skidt uge, hvor de i deres seneste to kampe imod henholdsvis Real Madrid og Brentford har tabt begge kampe og indkasseret samlet syv mål.

Forud for lørdagens imod kamp Southampton, hvor Chelsea sigter efter at få oprejsning fra de dårlige resultater, kom klubbens manager, Thomas Tuchel, dog med mindre gode nyheder.

AC om Chelsea: Det skal ordnes hurtigt

Den tyske træner fortalte nemlig, at både Romelu Lukaku og Hakim Ziyech er tvivlsomme.

– De trænede ikke med torsdag, da de havde nogle mindre problemer, men vi bliver nødt til at teste dem til træning for at få bekræftet, om de er til rådighed i morgen, siger Tuchel.

Derudover kunne Chelsea-manageren også bekræfte, at Callum Hudson-Odoi heller ikke kommer i aktion for The Blues lige foreløbig, da han også har pådraget sig en skade.

– Det ser ikke alt for godt ud i øjeblikket. Vi snakker ikke kun et par dage, men uger. Han startede i vores klub VM-finale og lavede en assist i den kamp.

– Han var vigtig på venstresiden, nogle gange som wingback, men det meste af tiden som kant. Han voksede i løbet af sæsonen, men pludselig stoppede det. Det er ikke hans skyld, men det er en træls situation.

Medie: Topklubber interesserede i udskældt Chelsea-angriber

Kampen mellem Chelsea og Southampton spilles lørdag den 9. april klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P