3F Superligaen

Bundu: Skal vise at vi har kvaliteterne til at få syvendepladsen

AGF's Mustapha Bundu ser frem til kampen mod FC Nordsjælland i weekenden, hvor kantspilleren forventer, at aarhusianerne endelig viser deres kvaliteter.

Mustapha Bundu AGF Superliga
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

AGF har leveret en skuffende sæson, hvor de senest kun formåede at spille 0-0 imod nedrykningstruede Vejle Boldklub.

Aarhusianerne er dog godt klar over, at de ikke har spillet godt nok i denne sæson, hvor især offensiven har haltet gevaldigt med at score mål, mens defensiven har lukket et hav af mål ind.

Medie: Derfor afviser stjerne AGF

Derfor håber AGF’s Mustapha Bundu, at den østjyske superligaklub for spillet til at flyde, når de møder FC Nordsjælland i weekenden.

– Vi ville gerne have taget sejren for vores fans i søndags hjemme i Aarhus, men offensivt ramte vi ikke dagen. Det skal vi forsøge at ændre på søndag, og vi tager afsted med positivitet og optimisme efter en god uge, hvor vi har fået arbejdet godt på træningsbanen.

– Vi missede top seks, og nu er vi i et slutspil, hvor vi skal vise, vi har kvaliteterne til at få den syvendeplads, som vi går efter, siger Mustapha Bundu, der indtil videre har spillet mod FC Nordsjælland otte gange som AGF’er.

– Det er altid et udfordrende sted at spille i Farum med deres bane. Men vi kender betingelserne og har prøvet det før. Og vi har som hold tidligere leveret flere gode præstationer derover – det skal vi forsøge at gøre igen på søndag, siger Bundu til AGF’s hjemmeside.

Bundu om AGF-fremtid: Jeg kan godt se mig fortsætte

Kampen mellem AGF og FC Nordsjælland spilles søndag den 10. april klokken 14:00 og bliver vist på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P