Premier League

Medie: Topklubber interesserede i udskældt Chelsea-angriber

Timo Werner er aldrig blevet den store succes i Chelsea, som mange troede, han ville blive. Nu tiltrækker han interesse i toppen af Serie A.

Flere topklubber er angiveligt interesseret i Timo WernerTimo Werner
Foto: REUTERS/Toby Melville.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tyske landsholdsangriber Timo Werner blev hentet dyrt til Chelsea fra RB Leipzig i Bundesligaen i sommeren 2020. Men det er aldrig blevet til den succeshistorie, som mange forestillede sig.

Nu beretter den italienske avis Corriere Dello Sport, at Werners agent har været på en form for turne i Italien og har skabt interesse for den 26-årige angriber.

Ifølge den italienske avis har flere af topklubberne i Serie A vist interesse i at tilknytte tyskeren, der blot har scoret et enkelt mål i 15 Premier League-kampe denne sæson.

De interesserede klubber skulle angiveligt være AC Milan, Juventus og Atalanta, der ligger henholdsvis nummer et, fire og syv i Serie A.

Tidligere har klubber som Manchester United i Premier League og FC Barcelona også været meldt interesserede i at hente Timo Werner. Det kan du læse nærmere om herunder.

Medie: Storklubber i kamp om Chelseas Werner

Timo Werner har udover Chelsea og RB Leipzig tørnet ud for VfB Stuttgart og har spillet 49 kampe for det tyske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P