Leicester kunne ikke lirke PSV op

Leicester var det dominerende mandskab i opgøret mod PSV, der endte uden mål.

Schmeichel og co. måtte nøjes med 0-0 mod PSV.

0-0 endte det på King Power Stadium, hvor Leicester tog imod danskerdræberne fra PSV.

Hjemmeholdet startede bedst og havde optræk til flere store chancer i første halvleg. Alligevel var det PSV-stjernen Mario Götze, der kunne notere sig for den største chance inden pause.

Allerede efter tre minutter blev han spillet fri i dybden, men danske Kasper Schmeichel ville det anderledes og nuppede afslutningen med en fin redning.

United manglede offensive kort mod Leicester: Engelsk kantspiller kastede op

Foruden Götzes store chance havde Leicester-angriberen Iheanacho også flere fine muligheder, inden dommeren blæste til pause.

Anden halvleg blev en meget taktisk affære i takt med, at Leicester pressede på for en scoring. Men målene udeblev og PSV kan dermed tage hjem til Holland med et fint udgangspunkt forud for næste uges returopgør.

Jannik Vestergaard så hele opgøret fra bænken, hvor det på det seneste har været sporadisk med spilletid for den høje midterforsvarer.

Også i Norge blev der spillet Conference League, da FK Bodø/Glimt tog imod AS Roma. Danske Japhet Sery Larsen kunne her se sine holdkammerater besejre AS Roma med 2-1 på en sen scoring af Hugo Vetlesen.

De to hold var også i gruppespil sammen, hvor Romas manager, José Mourinho, måtte indkassere sin karrieres største nederlag, da de tabte det ene opgør med hele 6-1.

Aftenens sidste Conference League opgør udspillede sig i det franske, hvor Marseille og PAOK duellerede om videre avancement. Her kunne hjemmeholdet trække sig sejrrigt ud af kampen, der blandt andet bød på et drømmemål af den tidligere Premier League-profil, Dimitri Payet.

2-1 vandt den franske traditionsklub, der også var det dominerende hold i opgøret.

Semifinalisterne i Conference League findes på torsdag i næste uge, hvor der er returopgør.