3F Superligaen

FCK-profil: Vi skal afgøre mesterskabet hurtigst muligt

F.C. Københavns Victor Kristiansen mener, at FCK skal arbejde på at få afgjort mesterskabet hurtigst muligt.

Victor kristiansen mener, at FCK bør afgøre mesterskabet og Superligaen hurtigst muligt.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København indtager lige nu førstepladsen i Superligaen, hvor der blot resterer ni kampe endnu.

Her har hovedstadsklubben et forspring på seks point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, og hele 11 point ned til Brøndby på tredjepladsen.

Derfor mener FCK’s Victor Kristiansen også, at det er op til FCK at afgøre mesterskabet.

– Ja, det er det. Når man fører med seks point ned til dem, der ligger under en, så skal vi bare ud og forsvare det, siger Victor Kristiansen til campo.dk.

Gameplanen for, hvordan F.C. København skal lykkedes med at hive mesterskabet til København for første gang siden sæsonen 2018/2019 er da også klar hos den unge venstreback:

– Vi skal bare fortsætte med det vi allerede gør og så bygge på. Vi skal ikke være passive, men ud og angribe kampene, og så få det afgjort hurtigst muligt, lyder det venstrebacken.

Rasmus Falk: Jeg præsterer også på et højt niveau i Superligaen

Victor Kristiansen selv har siddet ude med en skade siden udebanekampen mod PSV i Conference League den 10 marts.

Han har derfor ikke været på banen for FCK i de seneste fire kampe, selvom han egentlig havde regnet med at være klar igen efter landsholdspausen – det kan dog være, at cheftræner Jess Thorup ikke har vurderet, at han er kommet helt tilbage i omdrejninger, og derfor valgte at se bort fra ham til kampen mod AaB.

Victor Kristiansen træner igen: Jeg er måske lidt heldig

F.C. København har lidt af en matchbold søndag den 10. april, hvor FC Midtjylland kommer på besøg i Parken. Her kan FCK med en sejr øge forspringet ned til FC Midtjylland til ni point, og med blot otte spillerunder tilbage, skal man være godt og grundigt pessimistisk på FCK’s vegne, hvis ikke man er klar til at kalde mesterskabet for deres.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P