3F Superligaen

FCK-profil: Jeg vil blive i FCK – måske resten af karrieren

Den hjemvendte FCK-profil har ingen planer om at skulle afsted igen lige foreløbig, og han kunne sågar godt se ham blive i klubben resten af sin karriere.

Denis Vavro vil gerne blive i Superligaen og FCK.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Denis Vavro er lige nu lejet ud fra italienske Lazio til F.C. København, og aftalen har udløb til sommer.

Den slovakiske midtstopper selv har dog ingen planer om at forlade FCK lige foreløbigt. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

– Jeg vil blive i FC København. Lige nu fokuserer jeg på de sidste ni kampe i sæsonen, og når de er færdigspillet, vil jeg blive et eller to år – måske endda resten af min karriere – i F.C. København. Det er 100 procent sikkert, siger Denis Vavro til Tipsbladet.

Denis Vavro afslører videre, at han har informeret Lazio om, at han ikke øsnker at vende tilbage til Serie A-klubben. Fremtiden afhænger derfor i høj grad også af, hvorvidt FCK har tænkt sig at beholde den 25-årige midtstopper.

Det burde der dog være gode chancer for, da FCK har vundet samtlige kampe i Superligaen, og tilmed holdt buret rent i dem alle, siden Denis Vavro tilsluttede sig klubben.

FCK-profil: Jeg vil blive i FCK – måske resten af karrieren

F.C. København og Denis Vavro skal i aktion næste gang søndag den 10. april klokken 18.00, hvor de tager imod FC Midtjylland i et vaskeægte topbrag.

Her kan FCK med en sejr så godt som sikre sig guldet, da de forud for kampen har et forspring ned til FC Midtjylland på seks point. Omvendt kan FC Midtjylland spille sig ind i guldkampen med tre point i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P