3F Superligaen

Bundu om AGF-fremtid: Jeg kan godt se mig fortsætte

Mustapha Bundu er blot i AGF på en lejekontrakt fra Anderlecht indtil sommer. Men offensivprofilen kan godt se sig selv fortsætte i Aarhus-klubben.

Mustapha Bundu kan godt se sig selv fortsætte i AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Efter en serie af fantastiske kampe for AGF blev Mustapha Bundu i sommeren 2020 solgt til den belgiske storklub Anderlecht. Der er det dog ikke blevet til den store succes, og kantspilleren fra Sierra Leone er nu tilbage i AGF på leje indtil sommer. Men måske venter der et længere ophold for Bundu, der til stiften.dk fortæller, at han godt kan se sig selv fortsætte karrieren i det aarhusianske.

– Ja, det kan jeg godt. Jeg har sagt det før: AGF er noget helt specielt for mig. Men lad os se, hvad der kommer til at ske. Der er flere parter, der skal nå til enighed, siger han til stiften.dk.

Lejekontrakten med AGF udløber til sommer, hvor Bundu til den tid endnu har to år tilbage af kontrakten med Anderlecht. Men den 25-årige offensivspiller ved allerede nu, at han kommer til at sætte sig ned sammen med sin agent og AGF, når sæsonen er slut.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Før det nuværende ophold i AGF, var Mustapha Bundu også en tur i F.C. København på leje. Her blev spilletiden dog mindre og mindre, og da det fortsatte efter returen til Anderlecht, endte kantspilleren på ny i Aarhus og AGF. Netop spilletiden er det vigtigste for Bundus valg i forhold til fremtiden, forklarer han.

– Jeg vil spille fast, det sagde jeg også, da jeg vendte tilbage til AGF, og det er det mest vigtige for mig. Jeg vil spille fodbold, ikke kigge på, siger han til stiften.dk.

Medie: Derfor afviser stjerne AGF

Efter tilbagekomsten til AGF er det blevet til spilletid i 16 kampe, hvoraf det har været fra start i 14 af dem, så spilletiden er fin for Mustapha Bundu. Mulighederne for spilletid på kanterne for AGF er især store iøjeblikket, da Bundu nærmest er eneste kantspiller i truppen ovenpå Jon Dagur Thorsteinssons udelukkelse fra truppen og Gift Links skade.

Næste kamp i Superligaen for Mustapha Bundu og AGF er på søndag, hvor klubben skal et smut til Farum og møde FC Nordsjælland. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 14 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P