Premier League

Andreas Christensen om fremtiden: Intet er afgjort endnu

Selvom Andreas Christensen har været rygtet kraftigt til FC Barcelona, så fortæller danskeren selv, at der fortsat ikke er noget på plads endnu.

Andreas Christensen Chelsea Premier League
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.

Fremtiden for Andreas Christensen har været kraftigt diskuteret i Danmark og i udlandet.

Det skyldes, at danskeren fortsat ikke har meldt noget ud om, hvor karrieren skal fortsætte henne, når kontrakten med Chelsea udløber til sommer.

Det har blandt andet fået danskerens manager i Chelsea, Thomas Tuchel, til at forlange fokus fra “AC,” da han stadig er i London-klubben.

Tuchel om AC-rygter: Forlanger 100 procent

I et interview med Viaplay efter Chelseas nederlag til Real Madrid mener Andreas Christensen dog, at han ikke tænker det store over sin fremtid.

– For mig er det egentlig okay, det er lidt det samme som situationen omkring klubben, jeg prøver at lægge det lidt til side, for jeg har ikke brug for at skynde mig. Det er noget, som jeg skal have tid til at bearbejde, og ligesom gøre, hvad der er rigtigt for mig. Og det er den proces, jeg stadig er i gang med, siger Chelsea-spilleren.

I den seneste tid har “AC” været kædet sammen med FC Barcelona, hvor der sågar er gået rygter om, at en kontrakt allerede var underskrevet med catalanerne.

Hvorvidt den danske landsholdsspiller har fremtiden på plads eller ej svarede han også på overfor Viaplay.

– Det er svært at sige. Men ja, der er stadig en proces i gang omkring mig, og der er egentlig ikke noget, der er officielt endnu, afslutter Andreas Christensen.

Tuchel om AC’s Barca-flirt: Har hørt rygterne

Du kan høre resten af interviewet med Andreas Christensen øverst i artiklen.

Den tidligere ungdomsspiller i Brøndby IF har været tilknyttet Chelsea siden 2012, hvor han blandt andet har optrådt for klubbens U18- og U21-hold, mens det samtidig også blev til et lejeophold i tyske Borussia Mönchengladbach.

Siden 2017 har “AC” dog været en fast del af Chelseas førstehold, og i denne sæson er det blevet til 29 kampe for den danske forsvarsspiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P