3F Superligaen

Ung Brøndby-angriber drømmer stort: Her vil jeg gerne spille

Mathias Kvistgaarden er i færd med sin gennembrudssæson i Superligaen, og den atletiske angriber afslører nu, hvor han drømmer om at spille i fremtiden.

Mathias Kvistgaarden drømmer om at skifte Brøndby IF ud med Premier League eller Bundesligaen en gang i fremtiden.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mathias Kvistgaarden har fået syv kampe i Superligaen for Brøndby i denne sæson, og selvom han endnu har sin første startplads til gode, så er det en spændende spiller, som man også har forventninger til i Brøndby.

Til trods for, at den 19-årige angriber i stigende grad bliver sat på banen af Niels Frederiksen, så er fremtiden endnu ikke faldet på plads i klubben.

Mathias Kvistgaarden har således kontraktudløb ved sommeren 2023, og selvom der efterhånden ikke er meget mere end et år til, så er der ingen forhandlinger i gang om fremtiden. Det fortæller Mathias Kvistgaarden til campo.dk.

Hvis man kigger endnu længere ud i fremtiden, og den agile angriber får lov til at drømme stort, så er han helt afklaret med, hvor han godt kunne tænke sig at spille – og det er der en helt speciel årsag til.

Niels Frederiksen har tidligere rost den unge Brøndby-komet, hvor han også satte ord på, hvilke spidskompetencer Mathias Kvistgaarden besidder som angriber.

Her blev der blandt andet nævnt kvaliteter såsom at være direkte i sit spil, atletisk og en god afslutter – men teknik var ikke en af de kvaliteter, som cheftræneren valgte at fremhæve. Det kommer dog næppe bag på den unge angriber.

– Jeg ved godt selv, hvad jeg er for en spiller. Selvom jeg har en fin teknik, så er det ikke det, der er min styrke. Derfor tror jeg også, at jeg passer bedst ind i Premier League eller Bundesligaen, lyder det fra Mathias Kvistgaarden til campo.dk.

Niels Frederiksen om Brøndby-komet: Ham kommer vi til at se mere til

Indtil videre er det blevet til et enkelt mål for Mathias Kvistgaarden i sine nu i alt syv indhop i Superligaen. Målet faldt på udebane mod Silkeborg IF, hvor han efterfølgende kunne lade sig hylde som matchvinder i 0-1-sejren.

De fleste husker nok også hans jubelscene, der bestod af imponerende gymnastisk i form af de såkaldte ‘flik flaks’.

Sportsdirektør om Brøndby-profil: Han vil klart stige i værdi!

Mathias Kvistgaarden ser da også frem til at kunne vise sine springgymnastiske evner frem for Brøndbyfansene igen, men næste gang bliver det ikke nødvendigvis i form af flik flaks.

– Jeg kommer ikke til at lave flik flaks hver gang, jeg scorer. Men jeg kan da afsløre, at der andre måder, jeg kan svinge rundt i luften på, lyder det med et smil fra Mathias Kvistgaarden.

Brøndbys næste modstander i Superligaens mesterskabsspil hedder Silkeborg IF på udebane. Og netop Silkeborg IF på udebane er også den seneste sejr for Brøndby, da de tilbage i begyndelsen af marts vandt 0-1 på målet af Mathias Kvistgaarden. Det bliver derfor spændende at se, om Brøndby kan finde formlen til sejr igen – og om Mathias Kvistgaarden kan svinge sig rundt i luften efter at have fået netmaskerne til at blafre igen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P