VM 2022

1 min læsningStatistik og data: Så store er Danmarks chancer for at vinde VM

Statistik- og datamediet Squawka har regnet sig frem de forskellige nationers chancer for at vinde VM 2022 i Qatar - herunder også Danmarks.

1 min læsning
Danmarks chancer for at vinde VM 2022 i Qatar.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Til trods for et magisk EM i sommer, hvor Danmark gik hele vejen til semifinalen for derefter at måtte se sig slået i forlænget spilletid mod England, er vores lille nation fortsat ikke blandt de helt store favoritter til at vinde VM – hvert fald ikke ifølge statistik- og datamediet Squawka.

De nedslående meldinger til trods, så har Danmarks chancer for at vinde et VM næppe været større i nyere tid, end tilfældet er i år.

Squawka har således regnet sig frem til, at Danmark har 5,3 procents chance for at trække sig sejrrigt ud af VM-finalen, der spilles i Qatar den 18. december i år.

Det placerer Danmark på tiendepladsen på listen over favoritter ved VM.

Ikke overraskende er det nationerne Brasilien, England og Frankrig, der er de tre største favoritter til at vinde VM senere på året. Her er Brasilien, som indtager førstepladsen på FIFA’s verdensrangliste, den nation, der ifølge Squawka har størst sandsynlighed for at vinde.

VM 2022 – Den ultimative guide til VM i Qatar 2022

Squawkas beregninger blev lavet i kølvandet på forrige uges lodtrækning til VM. Du kan se Danmarks pulje til VM 2022 i Qatar HER.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer